De zoektocht is begonnen… Een goede, betrouwbare Aannemer Nijmegen die uw dromen realiteit kan maken. Van kleine verbouwingen tot volledige renovaties, Bouwbedrijf Van Erp biedt u het volledige pakket aan om u optimaal te ontzorgen. Maar eerst, een lekkere kop koffie. Voordat we u uitgebreid vertellen wie wij zijn en wat wij doen, is het allereerst tijd om te socializen. In een lastige keuze is niets zo fijn om de persoon met wie u mogelijk te maken gaat krijgen, wat beter te leren kennen. En daarom nodig we u geheel vrijblijvend uit, om bij ons langs te komen. Laat u verrassen door onze heerlijke koffie, of heeft u liever thee?

Korte lijntjes, één aanspreekpunt; wel zo prettig, maar niet vanzelfsprekend.

Eerst een fijne kennismaking, bij u op locatie of bij ons. Bij Bouwbedrijf Van Erp kiest u voor persoonlijke communicatie. De intake zal plaatsvinden met eigenaar Arnold van Erp. Ook de uitvoering zal Arnold, samen met zijn collega’s realiseren. Wat werkt er nou prettiger? Geen communicatiefouten, gewoon één aanspreekpunt die de werkzaamheden opneemt en uitvoert.

De verschillende fases: van opname naar uitvoering

Een goed voortraject, het belangrijkste onderdeel van een succesvolle samenwerking.

Er is niets zo vervelend als een ongewenst eindresultaat. En laten we eerlijk zijn, het komt met name door een slechte communicatie of onduidelijke afspraken. Niet als het aan Bouwbedrijf Van Erp ligt. Door samen een inventarisatieronde te doen, vertalen uw wensen naar een passende opzet. Nadat we een calculatie hebben uitgevoerd, koppelen we de werkzaamheden en de bijhorende prijs naar u terug. 
 

Een ongekend scherpe prijs. Betaal enkel en alleen de gemaakte kosten.

Doordat Bouwbedrijf Van Erp wordt geleid door zzp’ers Arnold en Mike van Erp, betaalt u alleen de broodnodige kosten. Doordat we kleinschalig opereren kunnen we u kwalitatieve werkzaamheden aanbieden tegen een schappelijke prijs. Weten of we de waarheid vertellen? Vraag een offerte aan en laat u verrassen door onze tarieven.

 

Kwalitatieve uitvoering met oog voor detail.

Al van kinds af aan, is eigenaar Arnold van Erp gepassioneerd van bouwen. Na zijn tienerjaren is het dan ook niet geheel toevallig dat Arnold actief is de bouwbranche. Timmeren, schilderen, meubelsmaken, wat u ook kan bedenken: Arnold is een typische handyman. Na verschillende wisselingen, ontdekte Arnold het ondernemen. Er ontbrak in de regio een betaalbare alternatief op bestaande grote bedrijven, aldus Arnold. ”Het werd tijd voor een frisse wind door de branche. En die rol wil ik graag op mij nemen.”